Advies & hulp bij uw inkomsten & uitgaven / wilt u weten waar uw geld elke maand toch naartoe gaat?

Advies & hulp bij uw inkomsten & uitgaven

Voor iedereen kan het soms gebeuren dat ze het spoor van hun financiën even bijster zijn. Dit kan uiteenlopende redenen hebben. Wij kijken vooral hoe we hier oplossingen voor kunnen bieden, zodat deze mensen aan het einde van de maand méér geld overhouden.

HET PROBLEEM

Eén blik op jullie bankafschriften en rekeningen is voldoende om te beseffen dat het geld u door de vingers glipt. Je bent bijvoorbeeld nog niet zo lang getrouwd en je hebt geen idee waar het geld blijft. Is het de schuld van je partner? Jullie zijn nu een team. Sta daarom eens stil bij een paar factoren waardoor jullie samen misschien in de problemen zijn geraakt. Bekijk de situatie eens met een extern persoon die onbevooroordeeld een opsomming kan doen van je situatie.

HOE HET KOMT?

Het kan van alles zijn. Aanpassingsproblemen zijn slechts 1 voorbeeld. Als je voor je trouwen bijvoorbeeld nog bij je ouders woonde, was je misschien niet gewend rekeningen te betalen en kosten te delen. Het kan ook zijn dat jij en je partner verschillend denken over geld. De een geeft misschien vrij makkelijk geld uit terwijl de ander graag wil sparen. Meestal duurt het wel even voordat het een echtpaar lukt goede afspraken te maken over geld.

Dit is slechts 1 situatie van een oorzaak en vast niet die van uw situatie. Wat de reden ook is: wij willen u helpen om de boel eens goed op een rijtje te zetten. Alles in uiterste mate van discretie.

Waarom Sharon?

  • wij bieden telefonische hulp en ondersteuning, zodat u uw rust heeft
  • altijd dicht bij u in de buurt
  • wij voeren de gehele loonadministratie voor u uit!
  • helderheid over de kosten

 

Laat ons u adviseren…

Wat we nog meer doen...