PARTICULIER

 

Dienstverlening voor particulieren

Bemiddeling

Ons adviesbureau is niet alleen een aanspreekpunt voor bedrijven, ook vele particulieren weten ons inmiddels goed te vinden.

U lees hieronder over de meest voorkomende werkzaamheden. Heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Adviezen over uiteenlopende onderwerpen

Naast genoemde werkzaamheden zijn er nog talloze andere zaken waar ons Adviesbureau samen met u over na kan denken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het beoordelen van hypotheekvoorstellen of advies inzake het opstellen van schuldbekentenissen.

Schenkingen & successierechten

Wilt u uw kinderen een bedrag schenken? Wij zoeken voor u uit wat het maximale belastingvrije bedrag is wat u kunt schenken. Tevens kunnen wij een schenkingsovereenkomst opstellen en de schenkingsaangifte voor u invullen. Wij berekenen dan voor u wat de hoogte van het schenkingsrecht is wat u moet gaan betalen. Ook voor het verzorgen van een successieaangifte bent u bij ons aan het goede adres.

Het verzorgen van belastingaangiftes

Het adviesbureau verzorgt uw aangifte inkomsten-belasting op een snelle doch nauwkeurige wijze. Op basis van jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u zo weinig mogelijk belasting hoeft af te dragen. Verder beoordelen we de aanslagen en maken zo nodig schriftelijk bezwaar.

Lees meer >
Sharon Potijk, eigenaresse

Sharon-contact"Door samen naar een vraagstuk te kijken, worden problemen ineens héél anders benaderd".

Vul hieronder ons formulier in, en wij zullen u assisteren.

Vragen kost niks, kunnen we ergens mee helpen?

Maak het uzelf gemakkelijk en laat een korte boodschap achter waarna we u terugbellen of mailen.

Een moment geduld aub.


Sharon Administratie

Lyts Blijema 29
9001 LH Grou
Friesland
Nederland

+316- 505 23 604
info@sharonadministratie.nl