Het bureau

Historie

Administratiekantoor Grou

Sharon Potijk is, na bijna 7 jaar te hebben gewerkt als financieel administrateur eindelijk als zelfstandig ondernemer begonnen in 2012.

“Als je als financieel verantwoordelijke merkt dat je op een natuurlijke manier de spin in het web van een bedrijf aan het worden bent, dan is dat je moment dat je je beseft dat je meer in huis hebt. Alle ervaringen in deze jaren komen dan goed van pas op het moment dat je besluit om voor jezelf aan de slag te gaan”, aldus Sharon Potijk.

Als ervaringsdeskundige met een gedegen achtergrond als basiskennis kan ons bedrijf op elke situatie inspelen, waardoor wij niet zo snel zonder oplossingen voor lastige vraagstukken zullen komen te zitten.

Een groot voordeel voor onze klanten is het feit dat wij altijd dicht op het vuur zitten, desnoods voor een aantal uren per week binnen uw eigen onderneming.

De Friese ondernemers zijn voornamelijk de doelgroep van ons bedrijf: snel en accuraat handelen, daar maken wij het onderscheid zodra er wat moet gebeuren. Gelegen in het hart van Friesland zijn wij altijd bereid uw probleem bij u te bespreken, zonder dat hier meteen kosten tegenover staan. Met behulpzame precisie, zonder 9 tot 5 mentaliteit, zijn wij u graag van dienst.

Noviteiten

Wist u dat?

 

“1 op de 3 ondernemers weinig tot geen juiste inzicht hebben in hun financiële administratie?”

Gratis belafspraak maken?

 

 Neem vandaag nog contact op met Sharon Potijk! 


Sharon-thumb
”Sharon
”Eigenaresse”