• Klantbeoordeling

 • Rated 4.5 stars
 • Buitengewoon

 • Punctueel
  Editor: 95%
 • Snelheid van afronden
  Editor: %
 • Communicatie tijdens opdrachten
  Editor: %
 • Vaardigheden
  Editor: %

Klant over deze beoordeling:

"onlangs aangifte inkomstenbelasting laten invullen door Administratie en Adviesbureau. Ik heb jarenlang als particulier bij een groot accountantskantoor gezeten waar ik veel te veel geld betaalde en nooit persoonlijk contact had met 1 accountmanager. Dit geeft meer rust en ik kan Sharon Potijk bijna dag en nacht bellen, ook voor kleine dingetjes. Ik stuur dan ook graag een beoordeling in voor Sharon Potijk, complimenten!"

 

Sharon Potijk: een betrouwbaar adres voor gedegen advies!

Sharon heeft haar onderneming opgericht in 2012. Ondanks ons jonge bestaan hebben we met veel enthousiasme al vele relaties geholpen met onze dienstverlening. Sharon administratie & advies biedt haar relaties ondersteuning en een allround-advies, wat verder gaat dan het jaarlijks praatje over het financieel rapport en/of aangifte. Wat is de kwaliteit van uw administratie? Wat zijn uw toekomstplannen voor uw onderneming? Heeft u een update nodig van de fiscale regelgeving en personele zaken? Zijn er mogelijke subsidies of andere relevante aandachtpunten? Deze greep van onderwerpen kunnen de revue passeren tijdens onze gesprekken.  Betrokken, actief duidelijk en zorgvuldig, daar staan we voor!

De kracht van Sharon en haar team ligt in de duidelijke manier van werken en de persoonlijk aandacht. We zijn niet alleen een breed administratiekantoor voor de zakelijke markt, waarbij wij ZZP’er en middelgroot MKB ondernemingen bedienen, maar particulieren zijn bij ons ook aan het juiste adres.

Wilt u weten of Sharon administratie & advies ook wat voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en stel uw vraag en misschien kunnen wij u overtuigen en helpen…Een greep uit onze dienstverlening…


LET OP: ONDERSTAANDE AANBIEDINGEN ZIJN TIJDELIJK! AANVRAGEN ZIJN VRIJBLIJVEND MAAR BLIJVEND GELDIG, OOK ALS DEZE ACTIE VERLOOPT.

INTRODUCTIE-AANBIEDING VOOR ONDERNEMERS

Iemand die uw administratie verzorgt..samen bepalen wie wat doet, of het gewoon helemaal aan ons overlaten…tegen voordelige tarieven! Geef aan waarin u geinteresseerd bent en wij nemen direct contact met u op.

 

STARTERSAANBIEDING VOOR ONDERNEMERS

INTRODUCTIE-AANBIEDING VOOR PARTICULIEREN

Van inkomstenbelasting tot advies om te zorgen dat uw gehele situatie wordt meegenomen zodat u maximaal profiteert

 

STARTERSAANBIEDING VOOR PARTICULIEREN

Wij hebben diensten verricht voor oa.